blaad.blogg.se

Hej! En kille från södra Stockholm, som tar sitt pick & pack. Flytten har gått till Plymouth State University, NH, USA, för att spela fotboll (Soccer) samt att få en utbildning inom Sports Management.

Äntligen

Publicerad 2013-09-27 20:17:55 i Allmänt,

Hej
Jag har nu varit i detta konstigaknepigaannorlundafantastiska landet i mer än 1 månad. Har väldigt många gånger tänkt tanken att nu är jag är här, ett av målen i livet som jag har haft. Men vart är det jag har kommit egentligen?? Jo till USA till en liten stad i New Hampshire som heter Plymouth, staden är väll uppbyggd med college, polisstation, brandstation, sjukhus samt en huvudgata med lite affärer och någon pub.


Eftersom jag har startat bloggen lite sent så får ni här en snabb summering av den första månaden.

Vecka 1
Vakna väldigt tidigt den 23 augusti för planet som skulle ta oss till USA skulle lyfta 8 från Arlanda. Efter att ha mött upp Felix & Jesper (dom jag åkte med) med deras familjer, blev det en hejdå frukost på arlanda samt många tårar från våra mammor. Planet lyfte i tid och vi var på väg, flygning gick väldigt bra. Mindre roligt då när man kommit fram till Boston och upptäcker att ens resväska har gått sönder. 3 av 4 hjul var borta samt en stor spricka i nedre kant va i helvete!! Tog min sjukt tunga väska och fick bära den till vagnarna eftersom jag inte kunde rulla den. Tog min vagn samt väska och gick till service disken för att jag tänkte att jag iallafall kunde få lite hjälp med problemet. Men nej, tydligen så står inte flygbolag för skador på utsidan av väskorna.... men va?... 3 hjul är borta.. Det ända jag fick i svar av den feta amerikanskan i disken var sorry sir samt en stängd lucka. Vände om och gick därifrån för våran assisterande coach stod och väntade på oss så vi kunde få skjuts från Logan Airport till Plymouth. Beskrivningen han hade fått av våran coach för att känna igen oss var 3 svenskar, tighta jeans, converse, och perfekt hår med vax. Inte så svårt att känna igen oss där med tanke på att våran klädstil är (gay) om man jämför med amerikanarnas. Efter en 2 timmar bilresa med stop på burger king så var vi framme. Resten av veckan bestod av lära känna staden samt alla i laget, flyta på ån och dricka öl och fotboll.

Vecka 2

Fystesterna startar ja gud va kul, IDIOTER!!!    I Sverige är en försäsong 3-4 månader med fys, fotboll, taktik här var den 1 vecka...  Vi startade fystesterna med squats hur många klarar man på 60sek med 70 kilo, följt av bänkpress antal rep/ 60 sec. Efter det var det bara gå in i sjukrummet där det skulle göras vägning, fettester, flexibelitetstest. Åh äntligen klart nej då inte på långa vägar vi hade spänsttest, beeptest samt poolsession innan vi var klara. Bra vi gör allting på samma dag så man får känna att man lever, att kunna gå dagen efter vara bara att glömma. Resten av veckan bestod av träninar Stinson lake run kl 7 på morgonen och skolstart.

Vecka 3

Plugg plugg plugg plugg träningar matcher plugg plugg BRUTEN ARM ( berättar om det i nästa inlägg) plugg plugg
Parkeringsvakter på nascar hjälpa rednecks hur man parkerar.............
Skit vecka.!!
 
Vecka 4


Sjukhusbesök plugg förnedring mot Keane State College 5-0 plugg. 5-0 va? ja det står rätt 5-0. Pratade med Felix efter matchen och vi kom fram till att när 4-0 samt 5-0 kom in så började båda seriöst tänka "undra när nästa plan flyger hem till Sverige?. Jag vet att en match inte ska påverka allt, men det är mycket som ligger bakom våra tankar.. Seriositeten hos många, kvaliteten hos några/många samt mycket mer. Vi lyckades dock komma tillbaka med fullkraft mot mötet med Tufts under tisdagskvällen 0-0 mot ett lag som är rankat nr 21 i USA inte dåligt vi måste nog tacka Felix för det resultatet. Vilken match killen gör efter att ha varit borta 4 månader pga operation i knät. Sjukt bra jobbat ( Kändisen)  Nu har vi blickarna framåt, mot Southern Maine under lördagen. Tror att den matchen sänds live via våran hemsida med start 12 här så kl 6 svensk tid. Jag kommer tillbringa den matchen vid sidan av plan pga armen. Kommer återkomma till det sen.




           


 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela